Avis legal

  1. El contingut d’aquest lloc web: textos, imatges, documents, etc. (Des d’ara contingut) són propietat del club excursionista Reddis o dels seus proveïdors, i està protegit per les lleis de propietat intel·lectual.
  2. L’ús no autoritzat del seu contingut pot violar les lleis de propietat intel·lectual, propietat industrial, drets personals, drets de publicitat i de comunicació, llei de la competència i altres regulacions.
  3. No està permès modificar, distribuir, transmetre, reenviar o usar el contingut d’aquest lloc web sense el permís escrit del club excursionista Reddis.
  4. El club excursionista Reddis no es responsabilitza de l’ús que Un. pugui fer de la informació i serveis disponibles en aquest lloc web, ni de possibles infraccions de drets de tercers que puguin cometre per persones que no pertanyin al club excursionista Reddis
  5. El club excursionista Reddis queda exempta de responsabilitat respecte als continguts oferts per altres pàgines a les quals s’enllacen mitjançant qualsevol sistema de hiperenllaç.
  6. No està permès l’ús dels serveis que el club excursionista Reddis ofereix per a la distribució d’informació de caràcter ofensiu, obscè, pornogràfic, d’apologia del terrorisme, ni qualsevol tipus d’invitació a la comissió d’un delicte o que atempti contra la dignitat de les persones. El club excursionista Reddis cooperarà, en la mesura de les seves possibilitats, si és requerit per ordre judicial o per les autoritats pertinents, a la identificació de persones responsables d’aquells continguts que violin la llei.
  7. El club excursionista Reddis adverteix que l’ús que un faci del lloc web i de la informació aquí continguda, és exclusivament de la seva responsabilitat, i no garanteix que determinades operacions, enllaços o tractaments pugui ocasionar la visualització de continguts que puguin ferir la seva sensibilitat o provocar danys.
  8. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquest avís legal, havent de cessar en el seu ús immediatament si no accepta algun d’ells.
  9. Els possibles conflictes relatius a aquest lloc web es regiran exclusivament pel dret espanyol, essent els jutjats i tribunals de Reus els únics competents. Per a qualsevol informació addicional sobre aquest avís legal, contacti amb nosaltres.
  10. Dades del Club i titular del domini: Club excursionista Reddis, amb CIF G55501415, i amb domicili al Ctra.Tarragona s/n Mas de Tallapedra, 43204 Reus (Tarragona), és el titular de la present pàgina web, operant sota el domini d’internet:cereddis.cat

Pagament Segur

Pagament amb targeta:

Opció de pagament amb targeta a través de la passarel·la de pagament segura. Per a la seva major seguretat, és possible que la seva entitat bancària li envii un sms amb un codi de seguretat, el qual haurà d’introduir quan li sigui requerit, per finalitzar la compra.

Transferència bancària:

Fes la teva pagament directament al nostre compte bancari que se li indicarà amb la seva comanda. Si us plau, fes servir el número de la comanda com a referència de pagament. La teva comanda no es processarà fins que s’hagi rebut l’import en el nostre compte.