Pagament llicència

Ompliu el formulari amb les vostres dades personals i un cop enviat podreu fer el pagament amb targeta a través de la passarel·la de pagament segura. Per a la seva major seguretat, és possible que la seva entitat bancària li envii un sms amb un codi de seguretat, el qual haurà d’introduir quan li sigui requerit, per finalitzar la compra.


  SI AutoritzoNO Autoritzo


  SI AutoritzoNO Autoritzo

  ACCCEPTAR CONSENTIMENT CESSIÓ DE DADES (Obligatori acceptar).

  Estic d'acord amb la política de privacitat d'aquest lloc web


  De conformitat amb l’establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran tractades pel: CLUB EXCURSIONISTA REDDIS, amb CIF G-55501415 i domicili social a CTRA. TARRAGONA, S/N-PTD. MAS TALLAPEDRA -43204- REUS.

  Que vostè pot contactar amb el Responsable de Privacitat dirigint-se per escrit al mail secretaria@cereddis.cat o trucant al telèfon 977 75 25 93.

  Al CLUB EXCURSIONISTA REDDIS tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar-los el servei sol·licitat i realitzar la facturació d’aquest.

  Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

  L’informem que les seves dades, solament seran cedides, en el cas que vostè sol·liciti la tramitació de la seva llicència federativa, a la FEDERACIÓ D’ENTITATS EXCURSIONISTES DE CATALUNYA (FEEC) amb la finalitat de poder tramitar la corresponent llicència federativa, inscripció i participació en competicions i esdeveniments esportius, publicar resultats esportius, tramitar l’assegurança obligatòria corresponent per poder participar en les competicions esportives a les quals desitgi inscriure’s, així com qualsevol altra finalitat relacionada amb la pràctica esportiva i en el cas i en el cas que existeixi una obligació legal.

  El CLUB EXCURSIONISTA REDDIS l’informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que el CLUB EXCURSIONISTA REDDIS es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquestes se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

  Podrà exercir els seus drets mitjançant escrit al CLUB EXCURSIONISTA REDDIS, CTRA. TARRAGONA, S/N-PTD. MAS TALLAPEDRA -43204- REUS o bé a través del correu electrònic secretaria@cereddis.cat.

  Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si al CLUB EXCURSIONISTA REDDIS estem tractant les seves dades personals, i per tant, té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la supressió d’aquestes, quan ja no siguin necessàries.

  L’informem que podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

  A partir de la firma del present formulari vostè autoritza expressament el tractament de les seves dades de caràcter personal, per la finalitat especificada, per part del CLUB EXCURSIONISTA REDDIS.