Condicions de cobrament

Les presents condicions generals estan formulades de conformitat als Codis Civil i de Comerç, Llei 7/1996, de 15 de gener, d’Ordenació del Comerç Minorista, Llei 7/1998, de 13 d’abril, de condicions generals de la contractació, i Llei 7/1995, de 23 de març, de crèdit al consum. Aquests termes i condicions, juntament amb la seva Confirmació de Comanda, constitueixen el Contracte entre El CLUB EXCURSIONISTA REDDIS i vostè.

Aquest web no fa vendes, exclusivament es realitzen cobraments en concepte de:

  1. Els socis del CLUB EXCURSIONISTA REDDIS podran realitzar el pagament de l’alta o renovació de la llicència federativa.
  2. Es podran fer pagaments en concepte de donatius.
  3. Donatius a les inscripcions d’activitats, organitzades pel Club.

El pagament de donatius i llicències s’entén realitzada en el nostre domicili social i pagar per aquest portal implica l’acceptació de les condicions generals.

Si vostè paga a través de la la web de cereddis.cat

Un cop emplenades les dades de l’formulari se li mostrarà el botó “CLICK PER PAGAMENT“. En aquest moment l’ usuari pot cancel·lar o finalitzar el porceso pel que no es produirà cap pagament.

En enviar el demanat mitjançant el botó “CLICK PER PAGAMENT”, vostè realitza una oferta vinculant.
Un cop realitzada l’ordre, l’usuari  manifesta l’acceptació del contracte. El venedor pot confirmar la seva comanda per mitjà de correu electrònic.

Els preus indicats a la nostra botiga són vàlids per a tot Espanya (només península: queden excloses Balears, Canàries, Ceuta i Melilla) i en cas que fos aplicable inclouen l’IVA corresponent.

Per poder realitzar un pagament s’haurà de tenir una edat mínima de 18 anys.

FORMES DE PAGAMENT

Pagament segur. Opció de pagament amb targeta a través de la passarel·la de pagament segura o transferència bancària.

  • Pagament amb targeta:Opció de pagament amb targeta a través de la passarel·la de pagament segura. Per a la seva major seguretat, és possible que la seva entitat bancària li envii un sms amb un codi de seguretat, el qual haurà d’introduir quan li sigui requerit, per finalitzar la compra.
  • Transferència bancària:Fes la teva pagament directament al nostre compte bancari que se li indicarà amb la seva comanda. Si us plau, fes servir el número de la comanda com a referència de pagament. La teva comanda no es processarà fins que s’hagi rebut l’import en el nostre compte.

Pagament Segur

Pagament amb targeta:

Opció de pagament amb targeta a través de la passarel·la de pagament segura. Per a la seva major seguretat, és possible que la seva entitat bancària li envii un sms amb un codi de seguretat, el qual haurà d’introduir quan li sigui requerit, per finalitzar la compra.

Transferència bancària:

Fes la teva pagament directament al nostre compte bancari que se li indicarà amb la seva comanda. Si us plau, fes servir el número de la comanda com a referència de pagament. La teva comanda no es processarà fins que s’hagi rebut l’import en el nostre compte.