Marxes Tècniques

GR Terres del sud – Muntanyes de Prades

Tots aquells que el dia 10 de maig no vau poder veure el capítol GR Terres del sud – Muntanyes de Prades emés al canal 33 al programa GR (Gran Recorregut) aquí el teniu:

Podreu veure la 17a. Marxa Dufour que es va fer el 4 de Novembre del 2012 a Capafonts i que va organitzar el nostre club.

Resum del programa: “La ruta d’avui transcorrerà íntegrament per les muntanyes de Prades. Comencerem ben d’hora, participant a la Marxa Dufour que es fa cada any a Capafonts, una manera interessant de fer exercici i orientar-nos alhora. I de mullar-nos, però això sovint ja va bé… I cap a Prades, que necessitarem descansar el cos després d’aquest dia tan llarg. Perquè l’endemà, un altre cop ben d’hora, anirem a caçar bolets amb una família d’experts boletaires. I després els cuinarem. I per acabar, ens espera un itinerari impressionant: travessarem els Avencs de la Febró, farem una Via Ferrada i visitarem el poble abandonat de la Mussara. Un indret maleït on, diuen, hi ha una porta cap a una altra dimensió. A veure com acaba, això… En total, uns 30 quilòmetres, dividits en dues jornades i fets a peu. Ja veureu quin viatge!”