La 2a. Marxa de Colldejou-Muntanyes de Llaberia, a celebrar el 18 de maig de 2019 és una prova no competitiva de resistència per camins de muntanya que té per objectiu efectuar aquest recorregut en un temps limitat. El recorregut és de 48Km.senyalitzats i 4830 m.de desnivell acumulat, que transcorre per les Muntanyes de Llaberia amb sortida i arribada a Colldejou.

És una prova que està inclosa dintre del CIRCUIT CATALÀ DE CAMINADES DE RESISTENCIA(CCCR)

SORTIDA I ARRIBADA AL BONIC POBLE DE COLLDEJOU – Baix camp
Quilòmetres totals: 48 quilòmetres.
Desnivell acumulat: 4830 metres.
Hores totals per fer el recorregut: 13 h.

HORARI

Sortida a les 7h. des de Colldejou (Pista Poliesportiva), i l’hora límit d’arribada les 20.30h.

CONCENTRACIÓ, SORTIDA i ARRIBADA

Pavelló Municipal d’Esports de Colldejou.

Concentració a partir de les 6:00 hores.

La entrega de dorsal es tancarà a les 6h55h.

ITINERARI

Sortida COLLDEJOU (Pista Poliesportiva)

Control: AL1 – Crestes de la Seda (solament líquid)

Control: C1 – Llaberia

Control: AL2 – Mas Collet (solament líquid)

Control: C2 – Barranc Mafla

Control: C3 – Mas del Remer

Control: C4 – Llaberia

Control: C5 – Torre de Fontaubella

Arribada: COLLDEJOU

RECORREGUT

Colldejou – Crestes de la Seda – Llaberia – Mas Collet – Barranc de la Mafla – Mas del Remer – Llaberia – Torre de Fontaubella – Colldejou

Mapa marxa Colldejou 2010

DESCRIPCIÓ

Cliqueu per veure el track

Sortim del poble de Colldejou per agafar el PRC-96, direcció Pratdip, passarem per la Font del Bullidor, Font de la Carabassa, a l’arribar a la cruïlla pista ampla deixarem el PRC-96 i agafarem la pista que marxa a la dreta que es l’antic PR, fins arribar al pal indicador que ens indica la direcció de les Crestes de la Seda, en aquest punt, trobarem un avituallament líquid, pujarem les Crestes fins arribar al cim del Mont-Redon, baixarem fins a la Creus de l’Estavell, collet dels Colivasos i pista fins arribar a Llaberia – Control de pas i avituallament C1 (sòlid).

Llaberia seguint GR-7 fins arribar a La Fou, allí trobarem la pista que va a Capçanes la seguirem passant el mas del Collet, fins arribar a un pal indicador a l’esquerra, on seguirem el GR-7, arribarem a La Portella del Montalt, continuem seguint el GR-7 direcció a Tivissa, farem cap al Barranc de la Mafla, on trobarem el control de pas i avituallament C2 (líquid).

Barranc de la Mafla, agafarem el PRC-182 el camí vell de Tivissa a LLaberia fins al Collet del Montalt, a 200 mts deixarem pista, per agafar la pista a la dreta direcció al Mas de Motarro, abans d’arribar al mas trobarem una cruïlla on anirem a l’esquerra direcció a la Font del Motarro, deixar pista que va al Mas del Sancho a l’esquerra, mes endavant trobarem a l’esquerra la pista el PRC-91 el seguirem una estona fins a trobar la cruïlla on hi ha un pal indicador de PR, el deixarem a l’esquerra, per seguir per la pista poc marcada que passa pel Mas de Vicent, fins que farem cap a una pista travessera que porta al coll de la Mina, agafarem aquesta pista per la dreta, a 50 metres surt un corriol a l’esquerra que el seguirem fins arribar a un rètol que posa Gran Teix de Ramer(es recomanable veure’l), seguirem per aquest senderó fins arribar a un petit pas equipat, que baixarem per anar al Mas del Ramer, control de pas i avituallament C3 (sòlid).

Mas del Ramer, sortim a l’esquerra del mas seguint el senderó que es va obrir pel 47è Camí de Muntanya, senyalitzada amb marques grogues, el seguirem fins arribar a la pista de l’embotelladora d’aigua Font d’Alt, la creuem i tot seguit arribarem a la carretera que va a Llaberia, la seguirem 600 metres fins arribar al poble. Control de pas i avituallament C4 (líquid).

Llaberia, agafarem el GR-7 direcció a La Portella, baixarem pels revolts fins arribar a una cruïlla amb pal indicador de PRC-53 a l’esquerra, el seguim, a l’arribar a la pista ampla girarem a l’esquerra direcció a Marça, a 1,300 metres de pista, trobarem pal indicador a la dreta indicant Torre de Fontaubella, deixarem el PRC-53 per agafar aquest senderó. Arribarem al poble on trobarem el control de pas i avituallament C5 (sòlid).

Torre de Fontaubella, direcció al dipòsit de gas, agafem el senderó que va al Coll Roig, aneu amb compte, ja que trobarem unes arnes, abans d’arribar al coll farem uns 300 metres de carretera, la qual la deixarem per anar agafar a la nostra dreta una pista empinada que puja al coll, per anar a trobar enfront el GR-7 que ja no el deixarem fins arribar a Colldejou, on finalitza la nostra marxa i trobareu el control d’avituallament on hi ha els nostres famosos “callos”, a part de les hamburgueses, llom, llonganissa, truita de patates.

​Espero que us agradi, recordar-vos que la marxa la podreu seguir perquè hi ha una cintes col·locades, que les retiraran el nostre equip d’escombres.

PREUS:
FEDERAT: 25 €
NO FEDERAT: 32 €
FEDERAT SOCI CE REDDIS: 20 €
NO FEDERAT SOCI CE REDDIS: 27 €

Els drets d’inscripció seran de 25 € per als participants amb llicència de la FEEC, FEDME i adherides a la UIAAde l’any en curs, mínim Tipus A, i de 32 €per als no federats (incloent la llicència temporal de la FEEC amb cobertura únicament vàlida per la durada de l’activitat). El socis del C.E. Reddis tenen un descompte de 5€. El pagament es realitzarà mitjançant tarja bancaria, Paypal o transferència bancària .

HI HA 3 DIES PER A FER EL PAGAMENT CORRESPONENT. EN CAS CONTRARI, LA VOSTRA PRE-INSCRIPCIÓ QUEDARÀ ANUL·LADA.

INSCRIPCIONS

Fes clic aquí

REGLAMENT

Aquest Reglament ha estat aprovat per l’Àrea de Caminades de la FEEC.

Forma part del circuit català de caminades de resistència.

Descarregar el reglament (PDF)