COMUNICAT 3ª MARXA DE COLLDEJOU

COMUNICAT DE LA JUNTA DIRECTIVA

3ª  Marxa de Colldejou / 22-05-2021

 

Us informem que en la reunió celebrada entre  la Junta Directiva del C.E.Reddis juntament amb els responsables de l’organització de la 3ª Marxa de Colldejou, i tenint en compte la situació de pandèmia a causa de la COVID-19 que estem vivint des de fa més d’un any, s’ha hagut de prendre la següent decisió:

Suspendre la 3ª Marxa de Colldejou prevista pel 22 de maig de 2021

Ha estat una decisió molt difícil de prendre, però el Club fent un acte de reflexió i de responsabilitat envers els participants i els voluntaris de la prova, creiem que encara no es possible dur a terme aquesta caminada amb totes les garanties sanitàries exigides, així  com els avituallaments als que tenim acostumats als participants. És per aquest motiu que s’ha decidit que potser al 2022 les condicions envers al COVID-19 estaran més controlades i podrem reprendre la nostra vida amb més normalitat i per tant poder organitzar la marxa.

 

Lamentem la decisió presa, i el malestar que això pot ocasionar.